Ngrin shatërvani para Bashkisë në Durrës (Foto)

Moti i ftohtë, më temperatura nën zero ka përfshirë të gjithë vendin. Dëbora dhe ngricat kanë prekur të gjitha qytetet, ku në disa prej tyre kanë krijuar edhe probleme.

Në qytetin e Durrësit, për shkak të temperatura të ulëta ka ngrirë shatërvani përballë Bashkisë. Në fotot e mëposhtme shihen copa të mëdha akulli që kanë mbuluar shatërvanin.

8 janar 2019 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.