Rama tregon ndryshimin në rrugën Shkodër-Murriqan (Video)

Kryeministri Edi Rama ka postuar një video në Facebook, ku tregon ndryshimin që ka pësuar rruga Shkodër-Murriqan pas shtrimit. Rama thekson se 12 km e rindërtuar i kanë ndryshuar tërësisht pamjen këtij aksi.

“Mirëmëngjes dhe me këto pamje nga 12 kilometrat e rindërtuara tërësisht të rrugës Shkodër-Murriqan, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama në Facebook.

MIRËMËNGJES 😃dhe me këto pamje nga 12 kilometrat e rindërtuara tërësisht të rrugës Shkodër-Murriqan, ju uroj një ditë të mbarë 👍

Publiée par Edi Rama sur Mercredi 7 novembre 2018

8 nëntor 2018 (gazeta–Shqip.com)

Comments are closed.