Wanda Nara, mbrëmje “e papërmbajtshme” mes grave (Foto)

Pasdite trukon vajzën Francesca, por pastaj, ajo që del është ajo… Për një mbrëmje mes mikeshash, Wanda Nara zgjedh një “look” eksploziv me një bluzë të hapur mbi dekoltenë “bujare” dhe pantallona në ngjyrë mishi. Dolli, sushi, shumë biseda dhe të qeshura mes grave, që shfaqen në mbrëmje mbi një automjet luksoz.

11 tetor 2018 (gazeta-Shqip.com)Comments are closed.