Lotaria Amerikane, 5 këshilla që nuk duhet t’i harroni (Video)

Një tjetër njoftim i rëndësishëm për të gjithë ata që duan të aplikojnë për lotarinë amerikane, të çelur pak ditë më parë ka ardhur nga Ambasada Amerikane.

Përmes një postimi në faqen e saj zyrtare në Facebook, ambasada ka postuar një video informuese, në të cilën tërheq vëmendjen për kujdes, lidhur me pesë këshilla të thjeshta, por shumë të rëndësishme, që u duhen në momentin e aplikimit.

“Po mendoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane? Mos harroni këto 5 këshilla të thjeshta kur të aplikoni.

Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit 👉 https://bit.ly/2l7myjg ose postoni pyetjet tuaja në hapësirën e komenteve mëposhtë, duke përdorur #pyetanen”, shkruhet nw njoftimin e ambasadës.

5 Këshilla për Aplikimin e Lotarisë Amerikane

🇦🇱️ | Po mendoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane 2020? Mos harroni këto 5 këshilla të thjeshta kur të aplikoni. Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit 👉 https://bit.ly/2l7myjg ose postoni pyetjet tuaja në hapësirën e komenteve mëposhtë, duke përdorur #pyetanen 🇺🇸️ | Applying for the DV Lottery 2020? Keep in mind these 5 simple rules when applying. Go to our website and read this year’s DV Lottery instructions 👉 https://bit.ly/2xUgYqC or post your question in the comments’ thread below, using #pyetanen #DV2020

Publiée par U.S. Embassy-Tirana sur Jeudi 11 octobre 2018

11 tetor 2018 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.