Foshnjës i ndërpritet frymëmarrja, policët e shpëtojnë (Foto)

Tre policë shpëtuan jetën e një fëmije të lindur vetëm një javë. Kjo ndodhi në një qendër tregtare në Oregon, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Familja po bënte pazar në disa dyqane kur foshnjës iu ndërpre frymëmarrja.

Babai u përpoq të praktikonte masazh kardiak, ndërsa nëna e tij njoftoi ndihmën e shpejtë. Tre policët në detyrë që ndodheshin brenda strukturës, u paralajmëruan menjëherë për atë që po ndodhte dhe nxituan në vendngjarje.

Duke lëvizur prindërit, në panik, agjentët Zacharkiw, Olson dhe Russell kanë filluar praktikat për të shpëtuar jetën e të porsalindurit.

Zacharkiw bëri masash në kraharor, Olson kontrolloi me ajër pjesën e frymëmarrjes me gishtin e tij dhe Russell pozicionoi trupin e vogël për të mbajtur lejuar ajrin. Një punë e mirë ekipore që lejoi fëmijën të mos vdiste derisa erdhi ambulanca.

Fëmija është ende i shtruar në spital, por jashtë rrezikut për jetën, kështu që policët shkuan ta vizitonin atë në spital.

Prindërit, mirënjohës ndaj agjentëve, dëshironin të bënin disa fotografi në mënyrë që një ditë të tregonin vajzën e tyre dhe t’i tregonin fytyrat e atyre që shpëtuan jetën kur ajo ishte kishte vetëm një javë që kishte lindur.

11 tetor 2018 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.