Grupi “Bajri”, 6 nga të arrestuarit kërkojnë lirinë në gjykatë

Safet Bajri dhe pesë persona të tjerë të grupit kanë kërkuar lirinë në gjykatë. Disa ditë pasi ndaj tyre u caktua masa e sigurisë “arrest me burg”, Safet Bajri, Ilir Rustemi, Emrah Plaku, Ismet Idrizi, Denis Brajoviq si dhe Klaudio Hoxhalli kanë kërkuar caktimin e një mase më të lehtë.

Ankimimi në Apel u bë nga avokati i tyre Arbër Hoxha i cili paraqiti kërkesën.

Avokati i Safet Bajrit, e ka cilësuar të paligjshëm vendimin e Gjykatës së Krimeve të Rënda.

Personat e arrestuar akuzohen për trafik ndërkombëtar droge, armëmbajtje pa leje, vrasje të mbetura në tentativë dhe shumë veprimtari të tjera të paligjshme,

Emrat e te arrestuarve

1. Behar Brajoviq (Bajri) arrestuar në Roterdam, Holandë;

2. Samet Halluni, i arrestuar në Roterdam, Holandë;

3. Ilir Rustemi, i arrestuar në ndërhyrjen e datës 6 shtator në Shkodër;

4. Emrah Plaku, i arrestuar në ndërhyrjen e datës 6 shtator në Shkodër;

5. Astmer Bilali, i arrestuar në ndërhyrjen e datës 6 shtator në Shkodër;

6. Armir Grimaj, arrestuar në Shkodër;

7. Safet Rustemi (Bajri), i arrestuar në Tiranë;

8. Fabiol Rexhepi, i arrestuar në Shkodër;

9. Ismet Idrizi, i arrestuar në Shkodër;

10.Denis Brajoviq, i arrestuar në Tiranë;

11. Klaudio Hoxhalliu, i arrestuar në Tiranë.

28 shtator 2018 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.