Rama: Mbi 20 mijë të punësuar në 8 muaj (Video)

Kryeministri Edi Rama e nisi ditën sot duke publikuar disa shifra nga Shërbimi Kombëtar i Punësimit lidhur me numrin e të punësuarve në qarqet kryesore në vend.

Sipas shifrave, 20.764 është numri i të punësuarve në të gjitha qytetet, përgjatë periudhës 8 mujore, janar-gusht të këtij viti.

“Mirëmëngjes, dhe duke u thënë paraprakisht të tërë atyre këtu, që do shajnë e do përqeshin (si gjithmonë kur flitet për punën dhe punësimin) se çdo numër në këtë videoinformacion është një i punësuar rishtas, me emër dhe mbiemër në regjistrin e sigurimeve shoqërore, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

MIRËMËNGJES 😃dhe duke u thënë paraprakisht të gjithë atyre këtu, të cilët do të shajnë e do të përqeshin (si gjithmonë kur flitet për punën dhe punësimin) që çdo numër në këtë videoinformacion është një i punësuar rishtas, me emër dhe mbiemër në regjistrin e sigurimeve shoqërore të Republikës së Shqipërisë, ju uroj një ditë të mbarë 🙂#eGjithëVëmendjapërJu

Publiée par Edi Rama sur Mercredi 19 septembre 2018

20 shtator 2018 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.