Krijesat gjigande që po habisin botën (Foto)

Të gjithë ne e dimë që një kafshë mund të jetë e madhe ose e vogël dhe kurrë nuk surprizohemi kur shohim një lopë më të madhe se qeni. Por si mund të ndiheni ju kur shikoni një flutur më të madhe se pëllëmba e dorës, një yll deti me përmasa të përafërta me njeriun apo një lepur më të madh se një qen mesatar.

Nëna natyrë gjithmonë ka diçka për të na surprizuar dhe takimi me ndonjë prej këtyre gjigandëve, me siguri që do të na bëjë që të mendojmë për vizionin tonë.

Këto kafshë dhe insekte do te na bëjë që të bërtasim “Uau”. Për më tepër po ju prezantojmë me disa fotografi që do të ju lënë me gojë hapur.

14 shtator 2018 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.