Klodiana Vata: Menaxherët i shohin këngëtaret si burim fitimi

Këngëtarja bukuroshe Klodiana Vata ishte e ftuar në “Pop Culture”, ku foli për projektet e saja të reja muzikore.

“Kam dy projekte të reja muzikore, të cilat do të jenë pjesë e dy kompeticioneve shumë të mëdha që i kam pasur ëndërr. Jam duke punuar edhe për një këngë që do të vijë me klip”, thotë këngëtarja.

Ajo nuk është vajza që ekspozohet shumë edhe pse është goxha bukuroshe, por pse ndodh kështu me Klodianën:

“Unë nuk do të ndryshoj. Më habisin më shumë menaxherët, të cilët i shohin këngëtarët si para dhe jo si qenie njerëzore. Por unë do të rri në këtë drejtim nuk do të ndryshoj”, shprehet Klodiana.

13 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)Comments are closed.