Brezi i ri i Kardashianëve (Foto)

Familja Kardashian-Jenner ka “pushtuar” botën. Motrat Kardashian-Jenner me në krye Kim janë ndër më të ndjekurat dhe femrat më me ndikimin për sa i përket trendëve të modës dhe jo vetëm.

Mirëpo, një brez i ri po vjen, ata janë fëmijët e tyre. Ato po lënë një pasuri dhe jo vetëm monetare, por plot fëmijë, të cilët nuk dihet nëse do ndjekin gjurmët e tyre.

13 qershor 2018 (gazeta-Shqip.com)Comments are closed.