Rama thotë mirëmëngjes, me videon e ‘Arenës Kombëtare (Video)

“Mirëmëngjesi! Dhe me këtë ditar filmik të lindjes e rritjes së “Arenës Kombëtare”, ju uroj një të diel të bukur”, shkruan Kryeministri, duke postuar një video që tregon avancimin e punimeve në stadiumin modern që po ndërtohet në kryeqytet.

Ndërkohë, “Arena Kombëtare” ka marrë formë tashmë, ku tri tribuna janë thuajse të përfunduara dhe tashmë po punohet për tribunën kryesore.Tribuna karshi është pothuajse drejt përfundimit, sa i takon konstruksionit të betonit dhe atij metalik, me punimet kanë arritur deri në katin e fundit të stadiumit, ku ka mbetur vetëm një pjesë për tu plotësuar.

Në tribunën jugore mbrapa portave është për t’u plotësuar vetëm një sektor ku do të jetë kulla e kontrollit, e cila do të ketë lartësinë e impiantit. Punimet kanë ecur me ritme të larta edhe në tribunën veriore mbrapa portave, ku skelat janë ngritur thuajse deri në fund. Impianti me kapacitet prej 22 mijë vendesh, pritet të përfundojë plotësisht gjatë tremujorit të parë të vitit të ardhshëm.

22 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)

MIRËMËNGJES 😃dhe me këtë ditar filmik të lindjes e rritjes së Arenës Kombëtare ju uroj një të dielë të bukur☀⚽

Publiée par Edi Rama sur Samedi 21 avril 2018

Comments are closed.