Miley Cyrus ka dobësi për macet

Miley Cyrus 21Miley Cyrus duket se ka dobësi edhe për macet. Pa nguruar ajo ka adoptuar edhe një tjetër kotele në shtëpinë e saj.Miley

Ka vendosur që t’i quajë macet Kiki dhe Lilo. Në Instagram, Miley Cyrus ka hedhur një fotografi duke puthur njërën nga macet e saj. Mbishkrimi është “Puthje nga Kiki. Kiki është shumë i ëmbël dhe është m otra e Lilo-së”.Mili

4 korrik 2015 (gazeta-Shqip.com)©Copyright Gazeta SHQIP
LEXO MË TEJ:

Comments are closed.