Miley Cyrus, lakuriq për “Paper-”

Miley Cyrus nuk rresht së habituri. Këtë herë ajo ka pozuar nudo për revistën mujore amerikane ‘Paper”.Miley

Nudizmi i saj është i veçantë sepse shfaqet e pistët me baltë dhe duke përqafuar derrkucin e saj femër, Bubba Sue.M 2

Kjo është kafsha shtëpiake më e dashur për Miley Cyrus. Këngëtarja ka pozuar me foto të ndryshme në Instagram, kur kafsha ishte e vogël dhe tani që është rritur, Miley mendon se Bubba Sue meriton nderin e të qenit në faqen e parë të një reviste.Miley 3Fotoja e saj ka si diçiturë “Miley Cyrus, Use your Voice”, dhe revista do të jetë në treg përgjatë verës 2015.Miley 49 qershor 2015 (gazeta-Shqip.com)

©Copyright Gazeta SHQIP
LEXO MË TEJ:

Comments are closed.