Lojëtari i Barcelonës i përgjigjet racizmit në mënyrë perfekte (video)

Dani Alves: Mbrojtësi i Barcelonës ha bananen me të cilën u qëllua

Lojëtari Dani Alves i Barcelonës reagoi ndaj një bananeje, që u hodh në drejtim të tij në fitoren dramatike 3-2 të së dielës me Villarreal, duke e qëruar dhe ngrënë një kafshatë.

Ai po përgatitej të gjuante një goditje këndi kur dikush e qëlloi me banane. “Kemi vuajtur prej kësaj për ca kohë në Spanjë,” tha Alves. “Na duhet ta marrim me një dozë humori. Nëse nuk i jep rëndësi, ata nuk ia arrijnë qëllimit.”

Alves ka qenë një shinjestër e vazhdueshme e abuzimit racist gjatë 12 viteve të tij në Spanjë me skuadrat e Seviljes dhe Barcelonës.

Comments are closed.