Adoleshenti japonez lan dhëmbët me armë automatike (video)

Një adoleshent japonez filmoi veten duke përdorur një armë të vërtetë automatike për të larë dhëmbët. Adoleshenti që njihet me emrin tokioFN në YouTube shfaqet duke larë dhëmbët me një armë të cilën e shkrep për të krijuar dridhjen e duhur për të larë dhëmbët.

28 prill 2014 (gazeta-Shqip.com)

1 Comment
  1. Erdi says

    Jo po me Arne berthamore. Cfar shkruani ajo quhet BB GUN dhe gjuan gogla plastike dhe punon me bateri eshte kopje e armes origjinale. Mjani I misinforuat njerzit

Comments are closed.