Librat e rinj, D.M. Thomas, HOTELI i BARDHË

1454609_588254111222010_1291885005_nD.M. Thomas
HOTELI i BARDHË

Përktheu: Pirro Dollani
Botimet: “Ombra GVG”
Çmimi: 1000 lekë


“Hoteli i bardhë” u botua për herë të parë në Angli më 1981 dhe është ribotuar disa herë në Amerikë. Në qendër të librit është jeta e një këngëtareje lirike, paciente e Sigmund Frojdit, e cila i shkruan atij për jetën e saj, një jetë e trazuar dhe e ndërthurur me ngjarjet tragjike të kohës, si Holokausti. Në libër shpalosen ndjenjat vetjake erotike në një sfond historik të dhunshëm e tragjik. Shumë kineastë të shquar bënë përpjekje për tri dekada për ta ekranizuar këtë libër…

2 Comments
  1. Aferdita says

    Si mendoni ne bashkepunim te ndersjelle me mua? Ju propozoj Spektri i Dashurise

  2. Aferdita says

    Si mendoni ne bashkepunim te ndersjelle me mua? Ju propozoj Spektri i Dashurise

Comments are closed.