Bricjapi

Një shtyrje strategjike është padyshim në rregull. Flisni rreth atij takimit dhe kërkojini atyre një shtyrje. Aftësitë tuaja menaxhuese të kohës do të futen në lojë siç dëshironi.

Gossip