Shaqiri vazhdon ta ketë mendjen te Kosova

Sulmuesi: I lumtur te Zvicra, por në të ardhmen nuk i dihet... PRITJA - Xherdan Shaqiri ka pohuar se nëse FIFA njeh Kosovën, mund ta braktisë kombëtaren e Zvicrës Edhe pse Kosova është zemra e tij, Zvicra është komb që e respekton dhe e bën të ndihet mirë. Xherdan Shaqiri vazhdon të jetë në qendër të vëmendjes së shtypit të huaj, ku sa herë që…
Me shumë...

Shqipëri-Kosovë, njihen diplomat mes shteteve

Nikolla: Kurrikula të unifikuara dhe kualifikime të përbashkëta për mësuesit  Diplomat e marra në Shqipëri do të njihen edhe në Kosovë dhe anasjelltas. Kjo, pasi Kosova dhe Shqipëria kanë vendosur të heqin të gjitha barrierat për njohjen reciproke të diplomave universitare, nëpërmjet nënshkrimit të një marrëveshjeje të përbashkët. Lajmi bëhet i…
Me shumë...