VIDEO – Thirrja dëshpëruese e fermerit: Rama po na fut në dhe!

Fermerët janë shprehur shumë të indinjuar ndaj qeverisë, duke thënë se janë mashtruar dhe po shkojnë drejt falimentimit. Një prej tyre thotë se i duhen 100 mijë lekë të vjetra në ditë, ushqim për lopën dhe se nuk ka fuqi financiare për ta përballuar.

“Edi Rama po na fut në dhe. Na mashtroi në vitin 2014. Ne nuk jemi kriminelë, por femerë”, tha ai me ton të lartë.

Gazeta Shqip

Comments are closed.