Habit këngëtarja shqiptare: Ti fusim meshkujt në burg!

Këngëtarja shumë e dashur për publikun shqiptar dhe që ka një karrierë të gjatë në skenë, Gjyste Vulaj ka bërë një deklaratë të fortë në “Why not”.

Gjystja foli për këngën e saj më të re si dhe për jetën e saj private, por edhe se çfarë do të bënte nëse do kishte pak magji në dorë.

Fakti që është artiste dhe duhet të udhëtojë shpejt bën që në vendin e parë të renditet një automjet që ta dërgojë me shpejtësi nga shtëpia në koncert apo diku tjetër.

Gjystja nuk harroi të përmendte paqen në botë dhe dëshirën e tretë ia dedikonte meshkujve. Për të, është e rëndësishme që të provojnë burgun që të mësojnë pak.

“Nuk janë të gjithë meshkujt njësoj, por ti fusim në burg ti mësojmë pak”, u shpreh këngëtarja.
Comments are closed.