Shqipëria votoi ratifikimin e Protokollit të aderimit të Maqedonisë V., në NATO

Ashtu siç edhe pritej Kuvendi i Shqipërisë ka votuar me 130 vota pro dhe asnjë kundër ratifikimin e  Protokollit të aderimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut në NATO.

Në sallën e Kuvendit ishin në total 130 deputetë. Seanca është ndjekur sot nga kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, z. Talat Xhaferi. Pas votimit ai i shprehu mirënjohje deputetëve të Shqipërisë për mbështetjen e dhënë.

Gazeta Shqip

Comments are closed.