Përdhunoi djalin 16-vjeçar të të dashurit, 14 vite burg për “njerkën” (Foto)

Një grua është burgosur pasi ajo përdhunoi djalin 16-vjeçar të të dashurit të saj, teksa adoleshenti flinte bashkë me ta në të njëjtin shtrat.

Sheila Huffman, 52 vjeçe, pretendoi se ajo “u kujdes për të, sepse kishte nevojë për lirim” dhe adoleshenti sipas saj i kishte shprehur dëshirën për seks.

Ajo e “lehtësoi” sipas dëshmisë 16-vjeçarin me seks oral dhe marrëdhënie seksuale.

Ndërkohë djali i të dashurit të Sheilës tha se ai filloi sesionin e parë pas fantazive seksuale rreth saj. Ai e zgjoi atë kur ajo ishte duke fjetur me babain e tij në Ëichita Falls të Teksasit.

Ajo e ka kryer seksin oral me të pasi ai e ka shtyrë Sheilën. Djali i tha policisë se Sheila pastaj kreu marrëdhënie seksuale me të para se të bashkohej me babanë e tij në dhomën tjetër.

I riu tha se Huffman gjithashtu performoi seks oral para se ata të zbuloheshin muajin e ardhshëm. Huffman njoftohet se konfirmoi fërkimin e parë me adoleshentin për dedektivët, por tha se ajo vetëm për herë të dytë ka kryer seks oral.

Ajo tha se “u kujdes për nevojat e tij”. Ajo gjithashtu tha se  kishte përdorur një kondor gjatë seancës së dytë për të ndihmuar në shpjegimin e tij që duhej ta mbronte veten kur të kryente marrëdhënie seksuale.

Huffman u dënua me punë në komunitet për tetë vjet në qershor të vitit 2017, pas një marrëveshjeje për pranimin e fajësisë nga katër akuza për sulm seksual. Por tani ajo ka përfunduar në qeli pasi nuk i ka plotësuar kushtet e provës së saj duke dhënë një adresë të rreme pas lëvizjes.

Huffman kishte braktisur punën në komunitet dhe gjithashtu nuk shkonte në tre seanca të planifikuara të një programi për trajtimin e abuzimit seksual. Ajo është dënuar me 10 vjet burg për sulmet dhe katër vjet për mos regjistrimin si një shkelëse seksuale.

Comments are closed.