Në mbështetje të Tahirit, fanset “pushtojnë” Gjykatën (Foto)

Pritet të mbahet sot seanca për ish-ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri.

Vendimi do të jepet në orën 13:00, por mbështetëset e Saimir Tahirit janë paraqitur në Gjykatën e Krimeve të Rënda me bluza të stampuara me portretin e tij.

Kjo seancë u shty gjatë javës së kaluar dhe ka të njëjtin objekt: kundërshtimin e ish-ministrit, i cili refuzon zgjatjen e afateve hetimore, pasi sipas tij prokuroria po i bën këto veprime qëllimisht.

Gazeta Shqip

Comments are closed.