Makina e tonazhit të rëndë çliron gazra të dëmshëm (Video)

Një makinë e tonazhit të rëndë është parë të qarkullojë ditën e sotme në zonën e Kodër-Kamzës në Tiranë, duke çliruar tym dhe gazra të shumtë, ku përveç zhurmës, ka shkaktuar edhe ndotje të mjedisit.

Gazeta Shqip

Comments are closed.