Habit blogerja shqiptare: Le t’i vëmë emra organeve gjenitale

Diskutimi për rastet e përdhunimit dhe ngacmimeve seksuale që kanë tronditur së fundmi shoqërinë shqiptare kanë prodhuar një diskutim të ashpër në emisionin “360 Gradë”.

Por më shumë se sa skandalet në fjalë, vëmendjen e tërhoqi deklarata e blogeres Zhaklin Lekatari, kur tha se duhet të flitet hapur në familjen për çështje seksuale dhe për më tepër duhet t’i vendosim emër organeve tona gjenitale.

“Raporti seksual nuk duhet parë vetëm si një raport fiziologjik. Duhet parë si induksioni i dinamikës së jetës. Nuk mund të jetë vetëm një shprehe vetëm fiziologjike. Nuk duhet të kemi turp të flasim edhe për organet tona gjenitale. T’i thërrasim me emër. Ndoshta do të çrrënjosë traditën patriarkale”, deklaroi blogerja.

Comments are closed.