A KA MËSUES DHE PEDAGOGË NË KËTË VEND?!

Luan Rama

I fyen dhe i poshtëron, i etiketon me gjithëfarëlloj epitetesh deri në denigrim, i quan edhe sharlatanë, e ata prapë heshtin!!!

Si ka mundësi që dikush që ka pasur babanë pedagog t’i quajë pedagogët sharlatanë?!

Si ka mundësi që dikush që ka qenë edhe vetë pedagog, t’i quajë pedagogët sharlatanë?!

Dhe mbi të gjitha, si ka mundësi që një armatë e tërë pedagogësh e mësuesish të heshtin, kur dëgjojnë se si Kryeministri i quan ata sharlatanë e kërkon t’i ndërsejë studentët kundër pedagogëve, njësoj si Mao Ce Duni gardistët e kuq kundër intelektualëve e gjithë të shkolluarve?!!!

A ka mësues dhe pedagogë në ketë vend?!…

https://www.facebook.com/100016753425961/videos/390372681531176/

Gazeta Shqip

Comments are closed.