Letizia e Spanjës me një dekolte të guximshme (Foto)

Nuk zhgënjen “look”-u i mbretëreshës :etezia të Spanjës, e cila ka qenë e pranishme në Auditorin Kombëtar të Muzikës në Madrid me rastin e koncertit për të përkujtuar 40-vjetorin e Kushtetutës Spanjolle. Krahas bashkëshortit të saj, Mbretit Felipe, Ortiz u paraqit me një fustan blu, ku në qafë rrethohej nga një dantellë e gjerë. Flokë të lëshuar dhe vathë të varur me një varëse blu safir që shkonin me fustanin.

6 dhjetor 2018 (gazeta-Shqip.com)

Comments are closed.